Niet één bedrijvencentrum, wel bedrijvencentra

In Oost-Vlaanderen vind je niet één bedrijvencentrum maar meerdere. Het aanbod bedrijvencentra in Oost-Vlaanderen is inderdaad reuzegroot. Voor het gemak sommen we ze hier nog even alfabetisch voor je op. Je vindt een bedrijvencentrum in Aalst, Dendermonde, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Maldegem, Sint-Niklaas, Oudenaarde en Zwijnaarde.

Infrastructuur op maat met flexibele bedrijfs- en kantoorruimtes

In alle bedrijvencentra in Oost-Vlaanderen vind je de nodige ruimtes en infrastructuur om succesvol te ondernemen en zakelijk te groeien. Je komt terecht in het midden van een inspirerende werkplek die je dag in dag uit motiveert om verder en beter te doen.

We sommen graag de verschillende ruimtes in elk van onze bedrijvencentra op. Ze zijn vooral gericht op een publiek van startende en groeiende bedrijven, maar uiteraard kan je er ook terecht als je bedrijf al langer bestaat.

  • Kantoorruimtes, flex offices en kantoorunits voor starters en groeiers
  • Loodsen, ateliers en opslagruimtes
  • Vergaderruimtes

Dit alles kan je combineren met een aantal flexibele en multifunctionele ruimtes.

Je kan er experimenteren, vergaderen, presenteren, luisteren, kijken, co-worken en co-creëren, netwerken, leren en ontspannen. En vanzelfsprekend kan je er ook externen uitnodigen.

Je vindt er alles om te groeien. Onze bedrijvencentra in Oost-Vlaanderen staan bekend als groeiplatform. Je bent er nooit alleen en je staat er ook nooit alleen voor.

Klein of groter? Alles is mogelijk in de bedrijvencentra in Oost-Vlaanderen

Onze bedrijvencentra bieden voor elk wat wils. Een mooie werkplek en zelfs flexplek voor een eenmanszaak, jonge ondernemer, sociale ondernemer of sociale onderneming.

Het maakt niet uit wat je activiteit is. In onze bedrijvencentra kan je altijd terecht voor het huren van kantoorunits tussen de 10 en 100 m², loodsen, opslagruimtes en ateliers tussen de 75 en 600 m². De prijzen die je betaalt zijn schappelijk en concurrentieel.

Je krijgt alle nodige ruimte om te ondernemen en je kan kiezen tussen bedrijfsruimtes van verschillende grootte.

  • Heb je niet veel plaats nodig, dan kies je een kleiner kantoor.
  • Kan je wat meer ruimte gebruiken, dan ga je voor de grotere kantoorunits.
  • Heb je alleen een vergaderruimte nodig? Ook dan staan onze gebouwen en faciliteiten voor je open.

Elk bedrijvencentrum speelt flexibel in op de vragen van zijn ondernemende huurders.

Onze bedrijvencentra bieden je niet alleen de nodige werkruimte aan. Huur je bij ons een bedrijfsruimte, dan kan je rekenen op een uitgebreid en gepersonaliseerd dienstenpakket. Dat pakket zit vervat in de maandelijkse gebruikersvergoeding.

We staan bekend voor onze kwaliteitsvolle begeleiding van startende ondernemers. Die welkome ondersteuning bieden we je graag aan, samen met onze mogelijkheid tot businessnetwerken.

Meer redenen nodig?

Nog vragen over het aanbod van de bedrijvencentra in Oost-Vlaanderen? Neem contact met ons op en dan bespreken we alles!

Onze bedrijvencentra

Zoekopdracht

Dit is de ideale opstap naar een eigen stek.

- Ludovic Constandt
Difralu
quote quote