Diensten van BC’s in een notendop

Ben je je eigen baas? Dan weet je maar al te goed dat er bij het ondernemen heel wat komt kijken. Net daarom zit je goed in een bedrijvencentrum. Je vindt er een waaier van diensten die je als ondernemer goed kan gebruiken.

Het aanbod diensten van BC’s komt in het kort hierop neer:

 • onze bedrijvencentra ontzorgen je,
 • zorgen voor een inspirerende werkplek,
 • en treden op als coach indien nodig.

Elk bedrijvencentrum in Vlaanderen biedt je als groeiende en startende ondernemer een uitgebreid dienstenpakket aan dat je bepaalde taken uit handen neemt. Op die manier kan jij je toeleggen op je kernactiviteiten. Dat zijn die bezigheden die voor jou écht belangrijk zijn en de reden waarom je onderneemt.

Het secretariaat staat dag in dag uit voor je klaar om je administratief te ondersteunen. Dat biedt je meteen al een eerste mooie en effectieve besparing. Maar er is nog zoveel meer.

1. Diensten van BC’s – Ontzorgen

Huur je een kantoorruimte voor starters in een bedrijvencentrum? Dan geniet je heel wat ondersteunende en ontzorgende diensten. Wat biedt een BC – als perfecte ruimte om te ondernemen – je allemaal aan?

 • Administratieve en logistieke ondersteuning
 • Meertalige gepersonaliseerde telefoonpermanentie
 • Onthaal van bezoekers en leveranciers
 • Postverdeling
 • 24/7 beveiligde toegang tot jouw kantoor
 • Gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen als een flexplek, flex office en vergaderruimte
 • Onmiddellijk bruikbare IT- en telecominfrastructuur
 • Parking

Het BC biedt jou een aangepaste infrastructuur op maat aan. Ook als eenmanszaak geniet je een professioneel onthaal, vergaderzaal, telefooncentrale en eventueel managementondersteuning.

Ook meegenomen? Onze contracten zijn van onbepaalde duur, onze opzegtermijnen kort, onze prijs-/kwaliteitsverhouding top en onze formules all-in.

Jou ontzorgen, laat dat maar aan ons over. Dat is onze kernactiviteit.

2. Diensten van BC’s – Inspirerende werkplek

Een bedrijvencentrum biedt plaats aan verschillende bedrijven. Als huurder van een van de gebouwen of kantoren ben je dus nooit alleen. Elk BC is één grote verzamelplek vol informele ontmoetings- en inspiratiemomenten.

Gewoon al doordat er zoveel jonge en startende ondernemers aanwezig zijn die elkaar verrijken, nodigt elk bedrijvencentrum uit tot co-creatie en kruisbestuiving.

Bedrijvencentra zijn plekken waar je:

 • vaak events kunt bezoeken,
 • opleidingen en lezingen volgen,
 • mentoren je bedrijfsadviezen geven als je daar nood aan hebt.

Onze nieuwsbrieven houden je regelmatig op de hoogte van alles wat reilt en zeilt in onze bruisende businesscentra.

3. Diensten van BC’s – Coach

Een bedrijvencentrum biedt je een veilige plek om kleinschalig te ondernemen en te experimenteren en daarna volop te groeien. De manager treedt op als mentor ondernemer en coacht jou als jonge ondernemer doorheen het administratieve kluwen. Hij kan ook een belangrijke rol spelen in de opbouw van je eigen businessnetwerk.

Ondernemen is een complexe activiteit. Zeker als jonge starter is het niet evident om rekening te houden met alle facetten die je naast de kernactiviteiten moet invullen. De aandeelhouders en bestuurders van de bedrijvencentra zetten al hun ervaring en expertise in om jou een professioneel klankbord te bieden. Deze vooraanstaande ondernemers helpen je graag vooruit.

Meer info nodig over ons aanbod?

Neem dan contact met ons op! We geven je graag alle nodige uitleg over onze waaier aan diensten.

De Punt biedt in een pakket alles wat de ondernemer nodig heeft.

- Bart Ulens en Helga D'Havé
Uulki
quote quote