Netwerken – Community

Ondernemen doe je vandaag niet meer alleen. Het duurt niet lang voordat je als startende ondernemer of groeier tot dat inzicht komt. Zoek je een werkplek waar het opbouwen van een netwerk vrijwel spontaan gebeurt? Dan zit je goed bij ons, bedrijvencentra in Oost-Vlaanderen. Onze BC’s zijn stuk voor stuk plekken waar het aangenaam vertoeven is en waar de focus ligt op samenwerken, netwerken en co-creëren.

Als bedrijvencentrum richten we ons op ondernemers en organisaties die op zoek zijn naar iets meer dan naar bakstenen alleen. Bij ons vind je een stimulerende omgeving en een hechte community waar je je expertise en ervaringen uitwisselt met starters, groeiers en bloeiers.

Door de boeiende mix van ondernemingen krijg je veel mogelijkheden om succesvol te netwerken. Een bedrijvencentrum vormt inderdaad de ideale plek om mogelijke partners te ontdekken en met hen kennis te maken. De koffiecorner is trouwens perfect om met andere huurders te verbinden.

Netwerk opbouwen? Piece of cake in een BC

Bij ons bouw je supereenvoudig en vrijwel spontaan een groot professioneel netwerk op.

Onze bedrijvencentra beschikken niet alleen over een netwerk van 300 ondernemers uit de meest uiteenlopende sectoren. Ze werken ook samen met een community van externe dienstverleners en experten.

Dat alles doet een biotoop ontstaan van gelijksoortige ondernemers die aan kruisbestuiving doen. Dat daaruit een groot aantal interessante zakelijke opportuniteiten volgen, is alleen maar logisch.

Een businessnetwerk opbouwen is essentieel, ook en vooral voor startende ondernemers. En net omdat we het grote belang van een netwerk inzien, zetten we hard in op het regelmatig organiseren van netwerkmomenten.

Onze BC’s bieden je ruimte en flexibiliteit om te groeien en stellen je een heel netwerk ter beschikking. En dat zit allemaal inbegrepen in de prijs die je als huurder betaalt. Profiteer ervan!

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op. We geven je graag uitleg over de verschillende netwerkactiviteiten die onze bedrijvencentra organiseren.

Samen gaan we volledig voor jouw zakelijk succes!