Opening Co-workingspace BC Aalst

Gepubliceerd op 1 juli 2020

Flexwerken BC Aalst

Flexwerken is geen probleem bij BC Aalst. Je bent een ondernemer die graag op verschillende plekken werkt en die dan ook zo inspiratie op doet. Dat begrijpen wij bij BC Aalst maar al te goed en daarom helpen wij jullie graag een flexplek wanneer je tussen twee afspraken zit of gewoon even buiten je huis of kantoor wilt werken. Soms geeft dat net weer meer motivatie om de dag of zelfs de week goed te beginnen. Onze co-working is dan ideaal voor jou. Voor startende ondernemers die nog niet toe zijn aan een permanent kantoor of voor de ondernemers die af en toe eens ergens anders zitten. Als je dan toch een vaste kantoor wilt huren, kan je altijd even wat informatie op vragen bij ons.

Flexwerkplek in Aalst

Een flexwerkplek in bedrijvencentrum Aalst heeft verschillende voordelen. Je kan het voor enkele uurtjes of voor een gehele dag huren. Je kan dan ook gebruik maken van onze diensten, bijvoorbeeld gratis parking, keuken met koffiemachine en thee-faciliteiten, onthaal van jouw klanten en gebruiken maken van de wifi hotspot. Je kan altijd vragen stellen aan de medewerkers om te vragen hoe het flexwerken in zijn werk gaat, maar ook zeker of er een flexwerkplek vrij is of niet. Om er zeker van te zijn is het wel handig om die van tevoren te bevestigen om teleurstelling te voorkomen.

Flexwerkplek huren

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt om een flexwerkplek te huren bij BC Aalst? Het is niet alleen fijn werken in onze ruimte, maar ook ideaal wanneer je na je afspraak bij één van de bedrijven in het pand nog even in onze ruimte kan werken om nog alles goed te verwerken van jouw meeting. Voor meer informatie kan je even contact met ons opnemen of langskomen om even over de mogelijkheden te hebben.

Heb jij meer interesse in het huren van een magazijn, maatschappelijke zetel of vergaderzaal, neem dan ook even contact met ons op om de mogelijkheden te besprek die aantrekkelijke voor jou kunnen zijn.

Meer info